Voor & Na

"Als ik ooit eens vijf minuten tijd heb, dan komt het er wel eens van."

Met deze gedachte liep ik al een tijdje rond. Het gevoel werd nog versterkt toen ik met de vrouw van een collega sprak, die in korte tijd veel slanker was geworden. Wat mij bij haar opviel was dat ze mooi was afgeslankt. Van haar kreeg ik het visitekaartje van ANN APURNA. Kan nog van pas komen dacht ik.

Met mijn kleinzoon hadden we het erover dat de opa zo’n dikke buik had. Dat was de druppel die de emmer deed overlopen. Toen ik mijn vrouw vertelde dat ik een afspraak bij ANN APURNA wilde maken steunde ze me voor 100%. Dit was eind augustus 2013.

Ann stelt u onmiddellijk op uw gemak. Ze geeft u ook de keuze hoe je wil afslanken. Aangezien ik een grote vleeseter ben heb ik toen, in afspraak met haar, voor het Kyalin dieet gekozen. Met dit dieet mag ik verschillende keren per dag (mager) vlees eten en de Kyalin producten zijn ook zeer lekker. Dit maakt het voor mij mogelijk om het dieet vol te houden. Op die manier leer ik ook op een andere manier eten: meer maaltijden en minder eten per maaltijd.

Zo woog ik op de start van mijn dieet 143,8 kg. Na één week waren er al 9 kg af. Ann gaf eerlijk toe dat ze dit nog niet had meegemaakt. Nu, eind februari 2014 (bijna 6 maanden verder), na bijna 50 kg eraf, kan ik in overleg met Ann stilletjes aan overschakelen naar de volgende stap in mijn dieet.

Elk bezoek aan Ann helpt mij enorm vooruit. De hulp, die altijd met een vriendelijke lach wordt gegeven, waardeer ik ten zeerste. Soms is het wel nodig om goede raad te krijgen want je kan niet alles weten. Het professionele advies dat Ann geeft kan ik dan ook wel waarderen. Het geeft me zeker de moed om vol te houden.

Bedankt Ann.

 

 

Philippe: "Ik loop nu ook regelmatig en loop zelfs soms al 20km."

Hallo,

Einde van het jaar 2015, kzit met vrienden te aperitieven de vrijdagavond…. Een vriend Fred, zegt me Phille, je staat zwaar vent, je moet er iets aandoen, een vriendin van mij is diëtiste in Eke.

Ik was wat achterdochtig, een diëtiste? Das geldklopperij, die zegt dat je dit niet mag eten en de ander zegt net dat je dat wel moet eten… Dat was mijn antwoord.

Mijn gewicht schommelede ook altijd, ik ging dan op eigen houtje wat ‘diëten’, wat gaan lopen, max 5km en op mijn eten letten. Let ik woog rond de 120kg en de kilo’s vlogen er altijd af… 10, 15kg op 3 maand… Maar dan kwam het, stoppen met sporten en terug in het zelfde schuitje terecht komen qua eten, 4 x per week op restaurant, een goed biertje, een wijntje, dessert, pousse-cafeetje…  De meeste kennen het wel. Mijn job (Sales) is ook niet de actiefste job, 70000km per jaar in de auto en zoals reeds geschreven paar keer per week met klanten gaan eten.

10 Januari was het mij beu, ik ga toch eens bellen met Ann… 3 dagen later eerste afspraak… de teller stond op 128,2kg…. Op mijn weegschaal kreeg ik het bericht dat we niet met 2 erop mochten staan…

Direct was het contact super, ze drukt je met de neus op de feiten en laat je de keuze wat je wil doen, voedingsadvies op een trage manier afvallen of het strenge dieet… Ik koos voor Kyalin, het strenge dieet… 3 weken niks van koolhydraten eten, niks van suikers, zelfs geen natuurlijke. De eerste 3 dagen waren zwaar, omdat je moet afkicken van de suikers… maar na 3 dagen voel je het effect al en na 3 weken was ik al 7kg vermagerd…. Wat wel een stimulans is, Ann stelde ook voor om toch ook wat te sporten, omdat je ook wat spiermassa verliest, zo ging ik toch ook 3 x per week naar de gym. Na de 3 weken mocht je ook al weer wat meer eten, maar gezond en met mate, het is gewoon een knop omdraaien en Ann stuurt en steunt je daar in, Ann staat ook altijd klaar als het even wat minder gaat en pept je dan ook op…. Nu zijn we 10 maand verder en we zijn 25kg verloren… Iedereen, maar dan ook iedereen geeft me complimenten, dat ik er goed uitzie. Zonder Ann zou ik ook vermagerd zijn zoals ervoor, maar de knop had ik niet omgedraaid… Ik zou terug in het zelfde stramien terecht komen… Ik loop nu ook regelmatig en loop zelfs soms al 20km.

Ann blijft me nu ook 2 of 3 wekelijks opvolgen… Nog een paar kilootjes en we zijn er en dan is het om op gewicht te blijven maar ik ben zeker met de steun en het advies van Ann dat dit een fluitje van een cent is.

Wil je gewicht verliezen of wil je fitter worden…. 1 adres….
Bedankt Ann

Ann Apurna voor en na