C9 Cleansing

Leg de basis!

Met het negendaagse programma C9 leg je de basis voor een gezonde levensstijl. De eerste stap zetten kan lastig zijn. Soms ontbreekt de motivatie om aan de slag te gaan of is discipline het probleem. Door de drukte van alledag schieten goede voornemens er bovendien al gauw bij in. 

C9 helpt je in het opstartproces zodat het makkelijker wordt uw doel te behalen. Het wordt eenvoudiger om gewoontes te veranderen en uiteindelijk op het gewenste gewicht te blijven. 

Hoe werkt C9?

Het totale C9 programma duurt negen dagen. Stap voor stap ga je aan de slag aan de hand van het voedingspakket, de dagplanner, tips en recepten. Voor je van start gaat, schrijft in de brochure op wat je doelen zijn. Vervolgens hanteert je de dagplanner die je volledig door C9 leidt. 

Het resultaat

Na 9 dagen eet je gezonder en beweeg je meer. Je voelt je  fitter en vitaler. Ook heb je veel geleerd over voeding, sporten en afvallen. Een gewichtsverlies van 2 tot 3 kg heb je al bereikt. Nu is het moment om door te pakken.

Je kan verder gaan met de Fit1 Box of je kan overschakelen op het Kyalin proteïnedieet of met een gezond voedingsschema, opgesteld door je diëtiste.