I-lipo

Wat is I-lipo?

De i-Lipo maakt gebruik van low-level lasers voor het effenen van cellulitis, vet verminderen en vormgeving van het lichaam behandelingen. i-Lipo Ultra behandelingen verbeteren lymfedrainage, stimuleren de bloedcirculatie en bevorderen de huidcelvernieuwing om de verschijning van cellulite te verbeteren. Geen pijn, geen naalden en geen down-time - en direct resultaat!

  • Veilige, comfortabele en betaalbare behandelingen.
  • Onmiddellijke resultaten, verbeteren met elke sessie.
  • Gerichte vetreductie en cellulitis behandeling.
  • Klinisch bewezen: echo toont tot 30% vermindering van de vetlaag.
  • Veilig: i-Lipo Ultra maakt gebruik van photobiomodulation om het natuurlijke proces te stimuleren voor het vrijgeven van inhoud in de vetcellen.
  • Uitstekende prijs-kwaliteit: zeer gunstig t.o.v. andere lasertechnieken.

Hoelang duurt een behandeling en hoeveel heb ik nodig?

Een laserbehandeling met i-Lipo duurt slechts 20 minuten. Onmiddellijk na de behandeling dient met 30min. te bewegen om de vrijgemaakte vetten af te voeren. Hiervoor kan je cardiotraining doen of een combinatie met de E-Fit.

Je consulent bepaalt hoeveel behandelingen nodig zijn op basis van jouw wensen en behoeften. Een kuur van 8 sessies in 1 maand geeft gemiddeld het beste resultaat.

Is de behandeling comfortabel en pijnloos?

De meeste mensen voelen weinig tijdens de behandeling en vinden het comfortabel en rustgevend. Je kan een warme gloed voelen waar het toestel in komt met de huid.

Is de behandeling geschikt voor iedereen?

Zowel mannen als vrouwen kunnen i-Lipo gebruiken. Bovendien kan het toestel elk gebied van het lichaam behandelen, behalve de vrouwelijke borsten. Zoals bij elke behandeling mogen mensen met bepaalde medische aandoeningen i-Lipo niet gebruiken. De consulent bekijkt iedere behandeling individueel en geeft advies.

Is de behandeling met I-lipo veilig?

Ja. Onafhankelijke medische studies tonen aan dat i-Lipo volkomen veilig is en geen bijwerkingen heeft. i-Lipo stimuleert het vrijkomen van vetcellen. Dat natuurlijke proces veroorzaakt geen schade en geeft meteen resultaat.

Bovendien is i-Lipo goedgekeurd door de FDA, de hoogste Amerikaanse keuringsinstantie. 

Is de behandeling effectief?

Onafhankelijke klinische studies tonen aan dat i-Lipo – in sommige gevallen – dezelfde resultaten boekt als een liposuctie. Andere studies toonden tot 30% reductie van de vetlaag na slechts één behandeling.

i-Lipo won bovendien de ‘Victoire de la Beauté’-prijs voor beste afslankbehandeling, uitgereikt door consumentenorganisatie Monadia. 

Wanneer zie ik resultaat?

Resultaten zijn meestal meteen zichtbaar en verbeteren na elke behandeling. Zo kan je in 8 sessies geweldige resultaten behalen voor je figuur en cellulite.

Hoelang blijft het resultaat behouden?

Het resultaat blijft lang behouden op voorwaarde dat je gezond eet en voldoende beweegt.